Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου για «απειλή επίθεσης» σε αεροπλάνο από την Τεχεράνη

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου για «απειλή επίθεσης» σε αεροπλάνο από την Τεχεράνη

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου ανέστειλε προσωρινά όλες τις πτήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες) τη Δευτέρα επικαλούμενο «αίτημα της ομοσπονδιακής αστυνομίας».

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι το αεροδρόμιο έλαβε απειλή επίθεσης σε αεροπλάνο που προερχόταν από την Τεχεράνη.

Στο αεροπλάνο, το οποίο προσγειώθηκε στο γερμανικό αεροδρόμιο γύρω στις 12:20 μ.μ. (τοπική ώρα), επέβαιναν 198 επιβάτες και 16 μέλη του πληρώματος. Πλέον, έχει απομονωθεί σε σφαλές σημείο, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστή πύλη. Εκεί γίνεται έρευνα σε αυτούς και τις αποσκευές τους.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία έχει αναπτύξει μεγάλο αριθμό ανδρών, καθώς θεωρεί ότι η απειλή είναι σοβαρή. Επί ποδός βρίσκεται και η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου βρίσκεται επίσης επί ποδός.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE