Μαρία Κίτσου: Πήγε στη συναυλία της Άννας Βίσση - Δείτε τις φωτογραφίες

Μαρία Κίτσου: Πήγε στη συναυλία της Άννας Βίσση - Δείτε τις φωτογραφίες

Στη δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο, πήγε σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου.

Ανάμεσά τους και η Μαρία Κίτσου, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μιας και η ίδια επιλέγει να κάνει τις εξόδους της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία με τη «Μήδεια», η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί, με αλλαγμένο μάλιστα το λουκ της. Όπως έγραψε και στο Instagram, έκανε μια ανανέωση στο χρώμα και το χτένισμα των μαλλιών της.

Στο Ηρώδειο, η Μαρία Κίτσου φωτογραφήθηκε και με την Άννα Βίσση, αλλά και με την συνάδελφό της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

1D8A0287
1D8A0492
1D8A0499
1D8A0508
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE