Ισραήλ: Το SMS 23χρονου αγνοούμενου στους γονείς του - «Σας αγαπώ και συγνώμη»

Ισραήλ: Το SMS 23χρονου αγνοούμενου στους γονείς του - «Σας αγαπώ και συγνώμη»

Οι γονείς του 23χρονου Χερς Γκόλντμπεργκ Πόλιν αναζητούν τον γιο τους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε πάρτι στο βόρειο Νεγκέβ στο Ισραήλ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Το πάρτι διακόπηκε από τρομοκράτες της Χαμάς, οι οποίοι άρχισαν να απαγάγουν και να επιτίθενται στους παρευρισκόμενους.

Γεννημένος στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, ο Χερς και η οικογένειά του αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιερουσαλήμ όταν ήταν μόλις επτά ετών.

O 23χρονος έστειλε SMS στους γονείς του το Σάββατο, στο οποίο έγραψε «σας αγαπώ και συγγνώμη», όπως δήλωσε ο πατέρας του στη Jerusalem Post. «Θέλουμε απλά να τον δούμε να επιστρέφει σπίτι ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας του στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος, μετά το τέλος της θητείας του, απολάμβανε τα ταξίδια και τα μουσικά φεστιβάλ. Εργαζόταν τόσο ως γιατρός όσο και ως σερβιτόρος για να προσπαθήσει να μαζέψει χρήματα για να επισκεφθεί την Ινδία, είπε ο πατέρας του.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE