Έκλεισαν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ελλάδα - Σε εξέλιξη η καταμέτρηση ψήφων

Έκλεισαν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ελλάδα - Σε εξέλιξη η καταμέτρηση ψήφων

Έκλεισαν στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (8/10) οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και πλέον αρχίζει η διαλογή των ψήφων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, σε όσα εκλογικά τμήματα υπάρχουν ουρές εκλογέων που δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν έγκαιρα, οι κάλπες μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές για διάστημα έως και δύο ώρες, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη διαδικασία καταμέτρησης ψήφων στα υπόλοιπα τμήματα.

Από το υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία Singular Logic εκτιμάται ότι ασφαλή εικόνα για τις 13 περιφέρειες και για τους 6 μεγαλύτερους δήμους (Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πατρέων, Ηρακλείου Κρήτης, Πειραιώς και Λαρισαίων) θα έχουμε περί τις 22:00.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE