Κιάρα Φεράνι: Το συγκινητικό βίντεο του συζύγου της όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο

Κιάρα Φεράνι: Το συγκινητικό βίντεο του συζύγου της όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο

Πριν από λίγο καιρό, ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για μερικές ημέρες λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος μουσικός βρέθηκε στο νοσοκομείο «Fatebenefratelli Sacco» στο Μιλάνο, λόγω δύο ελκών που προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger ανάρτησε στo Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Φέντεζ επιστρέφει στο σπίτι. Στο κλιπ, ο ράπερ ανοίγει την πόρτα και τα δύο παιδιά τους πέφτουν στην αγκαλιά του με το που τον αντικρίζουν.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE