Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο άνδρας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο άνδρας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 40χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ μετά από συμπλοκή, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 40χρονος φέρεται να είχε διευθετήσει συνάντηση με κάποια πρόσωπα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου και μετά από διαπληκτισμό δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα κρανίου.

Για την υπόθεση εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία ενός προσώπου που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.

Τα αίτια αποδίδονται, σύμφωνα με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, σε προσωπικές διαφορές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE