Πανικός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ την ώρα που ηχούν οι σειρήνες - Ανατριχιαστικό βίντεο

Πανικός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ την ώρα που ηχούν οι σειρήνες - Ανατριχιαστικό βίντεο

Την ώρα που πολυάριθμες αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν τις προγραμματισμένες πτήσεις με προορισμό το Ισραήλ γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω των επιθέσεων της Χαμάς, δεκάδες είναι οι επιβάτες που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στο διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.

Ενώ τα αεροσκάφη των εταιρειών όπως η Lufthansa, η Emirates, η Ryanair, η Aegan Airlines, οι αμερικανικές εταιρείες και η Air France έχουν αποχωρήσει ή δεν έφτασαν ποτέ στην ισραηλινή πρωτεύουσα, έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με τους τουρίστες που βρίσκονταν ήδη στη χώρα της Μέσης Ανατολής και επιθυμούν να επαναπατριστούν.

Ήχησαν οι σειρήνες

Ωστόσο, η ταλαιπωρία και η καθυστερήσεις δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι τουρίστες που παραμένουν στο Τελ Αβίβ.

 

 

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, το βράδυ του Σαββάτου σήμανε συναγερμός καθώς οι δυνάμεις της Χαμάς επιτέθηκαν με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.

Την ώρα εκείνη, ήχησαν οι σειρήνες και όλοι όσοι βρίσκονταν στην πίστα του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν έπεσαν στο έδαφος για να προστατευτούν.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE