Aegean: Ακυρώνονται οι πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ λόγω των συγκρούσεων

Aegean: Ακυρώνονται οι πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ λόγω των συγκρούσεων

Την ακύρωση των πτήσεων της από και προς το Τελ Αβίβ, τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες, λόγω των συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Χαμάς, ανακοίνωσε η Aegean.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, οι επιβάτες με εισιτήρια για πτήσεις που αφορούν το Τελ Αβιβ καλούνται είτε να λάβουν πλήρη αποζημίωση για το αντίτιμο του εισιτηρίου τους είτε να επαναπρογραμματίσουν την πτήση τους, σε άλλη ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, όπου καταδικάζει σθεναρά την επίθεση μαχητών της Χαμάς στο Ισραήλ.

«Καταδικάζω σθεναρά τη σημερινή αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, που προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE