Στις ΗΠΑ με αντιπροσωπεία της ΔΣΟ ο Πανίκος Λεωνίδου

Στις ΗΠΑ με αντιπροσωπεία της ΔΣΟ ο Πανίκος Λεωνίδου

Ο επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) βουλευτής Πανίκος Λεωνίδου θα συμμετάσχει σε αποστολή αντιπροσωπείας της Συνέλευσης στις ΗΠΑ, η οποία μεταξύ άλλων θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον και του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Όπως ανακοίνωσε η Βουλή, ο κ. Λεωνίδου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) και Μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Συνέλευσης, μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον για να συμμετάσχει σε αποστολή αντιπροσωπείας της Συνέλευσης στις ΗΠΑ, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα της ΔΣΟ, Έλληνα βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Βάσει της ανακοίνωσης στο πλαίσιο του προγράμματος, η αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον και του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Η αντιπροσωπεία θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με αξιωματούχους και άλλους εκπροσώπους οργανώσεων και φορέων της ομογένειας στις δύο πόλεις.

Επίσης την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, θα γίνει παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου της ΔΣΟ με τίτλο «Αγία Σοφία: Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον Κόσμο» και τα εγκαίνια ομώνυμης έκθεσης φωτογραφιών στο Μουσείο της Βίβλου στην Ουάσιγκτον.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE