Άγιος Δομέτιος: Πιστοί πάνε για προσευχή και αδειάζουν ως δια μαγείας οι τσέπες τους!

Άγιος Δομέτιος: Πιστοί πάνε για προσευχή και αδειάζουν ως δια μαγείας οι τσέπες τους!

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, ότι ενώ βρισκόταν σε εκκλησία στη Λευκωσία, άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι του και στη συνέχεια με τη χρήση της πιστωτικής του κάρτας, έκαναν ανάληψη χρηματικού ποσού από αυτόματη ταμειακή μηχανή.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο υποκατάστημα της τράπεζας, όπου έγινε η ανάληψη και διενήργησαν εξετάσεις. Μεταξύ άλλων παραλήφθηκε βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας, το οποίο θα αναλυθεί.

Τη χρονική περίοδο μεταξύ 29ης και 31ης Αυγούστου 2015, καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπής πορτοφολιών, στη συγκεκριμένη εκκλησία.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι πολύ προσεκτικό και να διαφυλάσσει την περιουσία του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να επισκεφθεί πολυσύχναστους χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!