Επαναπατρίστηκαν ακόμη 103 παράτυποι μετανάστες - Συνολικά 8,349 από την αρχή του χρόνου

Επαναπατρίστηκαν ακόμη 103 παράτυποι μετανάστες - Συνολικά 8,349 από την αρχή του χρόνου

Συνολικά 103 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, αναχώρησαν σήμερα από την χώρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Συγκεκριμένα, έντεκα πρόσωπα αναχώρησαν δυνάμει διαταγμάτων απέλασης, ενώ άλλα 92 πρόσωπα, αναχώρησαν οικειοθελώς.

Την ίδια στιγμή, οι αφίξεις παράτυπων μεταναστών κατά την τρέχουσα εβδομάδα, περιορίστηκαν στις 67.

Από την αρχή του χρόνου 8,349 άτομα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν αναχωρήσει. Από αυτούς 1,617 έχουν απελαθεί, 5479 έχουν επιστρέψει εθελούσια και 1,253 μετεγκαταστάθηκαν σε άλλα Κράτη Μέλη της ΕΕ.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.