Κασσελάκης: «Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου, όσοι νομίζουν ότι είμαι Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκαν έναν Κρητίκαρο»

Κασσελάκης: «Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου, όσοι νομίζουν ότι είμαι Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκαν έναν Κρητίκαρο»

Την διαδρομή από τις ΗΠΑ έως την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε λίγους μήνες, ξεδίπλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη στον ALPHA. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε αρκετές φορές στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ενώ περιέγραψε και το πώς γνωρίστηκαν.

Όπως είπε, η γνωριμία τους έγινε από τον τομέα Διαφάνειας και πιο συγκεκριμένα από τον Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος τον σύστησε στον Παύλο Πολάκη και από εκεί στον Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, όπως είπε, ο κ. Κασσελάκης έχει διαφορετική άποψη από τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την Παιδεία. «Δεν έχω ίδια γνώμη με τον Τσίπρα, φοβάμαι το σενάριο των δύο ταχυτήτων στην Παιδεία», δήλωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι το 2009 πράγματι ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. «Όσοι νομίζουν ότι σε εμένα βρήκαν ένα Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκανε έναν Κρητίκαρο».

Ο κ. Κασσελάκης, ανέφερε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη, καθώς όπως είπε είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που αξίζει τον σεβασμό. Αποκάλυψε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Αναφορικά με το ύφος του Παύλου Πολάκη στον δημόσιο διάλογο, ο κ. Κασσελάκης κράτησε αποστάσεις λέγοντας όμως ότι συνδέονται από κοινό αίσθημα δικαιοσύνης. «Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά και οι δύο εκνευριζόμαστε όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας ότι κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας, έχω άλλο στυλ από τον Παύλο. Ο Παύλος είναι δυναμικός, προσπαθεί να δώσει φωνή στον κόσμο, μακάρι να το πάλευαν κι άλλοι βουλευτές», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE