Εντός Οκτωβρίου αναμένεται ο διορισμός Τρίτου Μέλους της ΔΕΑ

Εντός Οκτωβρίου αναμένεται ο διορισμός Τρίτου Μέλους της ΔΕΑ

Προχωρεί η διαδικασία για διορισμό του Τρίτου Μέλους της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) και αυτός αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του τρέχοντος μήνα.

Σύμφωνα πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ήδη υπήρξε από τα Ηνωμένα Έθνη επιλογή ενός ατόμου από τέσσερα που βρίσκονταν στην τελική λίστα των κατάλληλων προς διορισµό υποψηφίων.

Η επιλογή αυτή αναμένεται να οριστικοποιηθεί εφόσον δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τον διορισμό του συγκεκριμένου ατόμου τόσο η ελληνοκυπριακή όσο και η τουρκοκυπριακή πλευρά.

Υπενθυμίζεται πως τη θέση κατείχε τα τελευταία δέκα χρόνια ο Ελβετός Πολ-Ανρί Αρνί, η θητεία του οποίου ολοκληρώθηκε στις 31 Αυγούστου 2023.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE