Αλεπού «κόβει βόλτες» στο Ναύπλιο – Έχει γίνει θαμώνας στις καφετέριες

Αλεπού «κόβει βόλτες» στο Ναύπλιο – Έχει γίνει θαμώνας στις καφετέριες

Μία αλεπού το έριξε έξω και επισκέπτεται σε καθημερινή βάση, εδώ και μέρες έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους του Ναυπλίου. Το άγριο ζώο επισκέπτεται τις καφετέριες για να φάει.

Η αλεπού τείνει να γίνει θαμώνας το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να έχει εξοικειωθεί με το περιβάλλον, όπως μεταδίδει το PNA.gr. Πιθανολογείται πως η «κυρά-Μαριώ» κατεβαίνει από τον λόφο της Ακροναυπλίας στα καταστήματα. Αρκετοί από τους καταστηματάρχες έχουν ανοίξει φιλικές σχέσεις με την τετράποδη επισκέπτρια της πόλης και την ταΐζουν.

Έτσι η αλεπού κάνει συχνές εξορμήσεις σε καφετέριες και ταβέρνες της παλιάς πόλης για να βρει ένα καλό βραδινό γεύμα.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr

 </p

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE - Τέμπη: Μολότοφ, φωτιές και δακρυγόνα στη Βουλή μετά τη μεγάλη συγκέντρωση

LIVE - Τέμπη: Μολότοφ, φωτιές και δακρυγόνα στη Βουλή μετά τη μεγάλη συγκέντρωση

Πλήθος κόσμου κατεβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00. Γέμισε το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί. Δείτε βίντεο και εικόνες

BEST OF TOTHEMAONLINE