Σέξυ πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς σχολιάζει τον έρωτα της με επιχειρηματία! Καυτό ζευγάρι!

Σέξυ πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς σχολιάζει τον έρωτα της με επιχειρηματία! Καυτό ζευγάρι!

Πώς αντιδρά με τα αρνητικά δημοσιεύματα η Πρωταγωνίστρια της Κυπριακής σειράς;

«Στην αρχή τα έπαιρνα λίγο προσωπικά, αλλά μετά τα άφηνα πίσω. Τα αρνητικά τα βάζω σε ένα κουτί που μετά το καίω. Τώρα πια αδιαφορώ».σχολίασε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη;

Πόσο εύκολο είναι να διατηρείς τη σχέση σου με τον επιχειρηματία Γιώργο Παπακώστα από απόσταση;

«Είναι δύσκολο, αλλά μάθαμε έτσι. Δεν είχαμε ζήσει μαζί στην Αθήνα και μετά έφυγα για την Κύπρο. Η σχέση μας έχει χτιστεί με βάση την απόσταση, αλλά δεν είναι εύκολο. Όλα τα ζευγάρια έχουν τις καλές και τις κακές τους ημέρες. Στις κακές ξεσπάς στον άνθρωπό σου. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα και θα βοηθούσε να είμαστε κοντά».

Τι σε έχει κρατήσει έναν χρόνο μαζί με τον Γιώργο;

«Η χημεία που είχαμε εξαρχής. Είναι σαν να είμαι εγώ σε αρσενικό. Διαφέρει από την πλειονότητα των ανδρών. Έχει ευαισθησίες, κατανόηση, υπομονή, χιούμορ και υπάρχει επικοινωνία».

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Με τη δεύτερη!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE