Πτώμα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο – Μυστήριο η ταυτότητα της σορού – Εν αναμονή για την νεκροτομή

Πτώμα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο – Μυστήριο η ταυτότητα της σορού – Εν αναμονή για την νεκροτομή

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό σε κατάσταση αποσύνθεσης, το μεσημέρι της Τρίτης 03 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά το πέρας των εξετάσεων η σορός παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου την Τετάρτη θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Κώστα Μιχαήλ, δεν μπορούσε να λεχθεί εάν η σορός ανήκει σε άντρα ή γυναίκα, αλλά γίνονται εξετάσεις για διακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου στο οποίο ανήκει η σορός.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι, η σορός εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος κάλεσε άμεσα τις Αρχές

Από τις πρώτες εξετάσεις προέκυψε ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό που εντοπίστηκε σε κατάσταση σκελετοποίησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE