Αυτός είναι ο νέος Πρέσβης της ΚΔ στην Αθήνα

Αυτός είναι ο νέος Πρέσβης της ΚΔ στην Αθήνα

Aναλαμβάνει καθήκοντα Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, ο Σταύρος Αυγουστίδης , ο οποίος αντικαθιστά τον Κυριάκο Κενεβέζο.

Ο Σταύρος Αυγουστίδης, μέχρι πρότινος ήταν ο πρέσβης της ΚΔ στη Σαουδική Αραβία.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο Σταύρος Αυγουστίδης αναφέρει: «Η σημερινή ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Αρχηγός της Διπλωματικής Αποστολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, πραγματοποιείται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποτελεί μοναδική τιμή και χρέος».

Εν συνεχεία ανέφερε «Πρωταρχικός στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση και η ποιοτική αναβάθμιση των αδελφικών σχέσεων Ελλάδας και Κύπρου».

Τέλος ευχαρίστησε το προκάτοχο του, Δρ. Κυριάκο Κενεβέζο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE