ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετήθηκε για το θέμα του Αρχηγού Αστυνομίας «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους, μετά από εκδήλωση στο Πολιτιστικό ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν θα παύσει τον Αρχηγό της Αστυνομίας, είπε ότι «όταν έχω κάτι να ανακοινώσω, θα το ανακοινώσω. Δεν κάνω δημόσια δηλώσεις χωρίς να έχω αποφασίσει κάτι. Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Ερωτηθείς αν ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις, ο Πρόεδρος απάντησε καταφατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE