SOS: Αυτό το 24χρονο παληκάρι λείπει από το σπίτι του εδώ και 5 μέρες! Τον είδατε πουθενά; Βοηθήστε να εντοπιστεί

SOS: Αυτό το 24χρονο παληκάρι λείπει από το σπίτι του εδώ και 5 μέρες! Τον είδατε πουθενά; Βοηθήστε να εντοπιστεί

Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς του 24χρονου Παναγιώτη από τη Λεμεσό, αφού ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και πέντε μέρες. Το ανησυχητικό αυτό γεγονός οδήγησε την οικογένεια στο να αποταθεί στην Αστυνομία καταγγέλλοντας την εξαφάνιση του.

Ο Παναγιώτη σύμφωνα με τους οικείους του ελλείπει από τις 26 Αυγούστου, 2015 από την οικία του στη Λεμεσό, χωρίς να επιστρέψει και χωρίς να επικοινωνήσει με κάποιο δικό του.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.90 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό τηλεφώνου 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE