20 χρόνια φυλακή για τον Ονουφρίου

20 χρόνια φυλακή για τον Ονουφρίου

Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 64χρονο Ανδρέα Ονουφρίου.

Ο Ονουφρίου βρέθηκε ένοχος στις κατηγορίες της απόπειρας φόνου εναντίον 4 αστυνομικών και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και εκρηκτικών υλών.

Στις 24 Απριλίου 2014 ο Ανδρέας Ονουφρίου πυροβόλησε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 εναντίον αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο διαμέρισμα του στη Λεμεσό. Ο Ονουφρίου κατάφερε να διαφύγει και μετά από έρευνες και ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας εντοπίστηκε στις 29 Απριλίου σε εξοχική κατοικία στο χωριό Λάγια της επαρχίας Λάρνακας.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης και έχοντας μαζί του τον 5χρονο γιο του ο Ονουφρίου έριξε αριθμό πυροβολισμών εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει η απόφαση για τον Ονουφρίου - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE