20 χρόνια φυλακή για τον Ονουφρίου

20 χρόνια φυλακή για τον Ονουφρίου

Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 64χρονο Ανδρέα Ονουφρίου.

Ο Ονουφρίου βρέθηκε ένοχος στις κατηγορίες της απόπειρας φόνου εναντίον 4 αστυνομικών και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και εκρηκτικών υλών.

Στις 24 Απριλίου 2014 ο Ανδρέας Ονουφρίου πυροβόλησε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 εναντίον αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο διαμέρισμα του στη Λεμεσό. Ο Ονουφρίου κατάφερε να διαφύγει και μετά από έρευνες και ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας εντοπίστηκε στις 29 Απριλίου σε εξοχική κατοικία στο χωριό Λάγια της επαρχίας Λάρνακας.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης και έχοντας μαζί του τον 5χρονο γιο του ο Ονουφρίου έριξε αριθμό πυροβολισμών εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει η απόφαση για τον Ονουφρίου - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE