Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία των οδηγών ταξί - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία των οδηγών ταξί - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί, στη Λευκωσία. Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν την πορεία τους από το Στάδιο ΓΣΠ και κατευθύνθηκαν προς τα φώτα Καλησπέρα, όπου πραγματοποιούν ολιγόλεπτη στάση, αποκόπτοντας για μερικά λεπτά τη λεωφοριολωρίδα. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για διασφάλιση της απρόσκοπτης διέλευσης των οχημάτων.

Ακολούθως, οι οδηγοί ταξί θα κατευθυνθούν προς το Προεδρικό Μέγαρο, διαμέσου της λεωφόρου Αθαλάσσας. Από εκεί θα ακολουθήσουν διαδρομή από τις λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη – Γρίβα Διγενή και από τη διασταύρωση Μετοχίου, θα πορευθούν προς το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, μέλη της Αστυνομίας θα συνοδεύουν τους διαμαρτυρόμενους οδηγούς, ενώ αστυνομικοί θα βρίσκονται και σε κύριες οδικές διασταυρώσεις, με σκοπό την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων και την απρόσκοπτη διακίνηση της τροχαίας κίνησης.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, απέστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για να συμμετέχει η Κύπρος στο "Συμβούλιο Ειρήνης" για τη Γάζα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE