Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις 16:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Αναρίτας της Επαρχίας Πάφου.
"Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο προτού επεκταθεί", αναφέρει το Τμήμα Δασών.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα, και 3 άτομα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.
* Φωτογραφία αρχείου
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις