Περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Δένδιας-Γιωργάλλας

Περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Δένδιας-Γιωργάλλας

Με τον Υπουργό 'Αμυνας της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα, συναντήθηκε ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου και του Αρχηγού ΓΕΕΦ αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα.

«Συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου καθώς και για περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη και άλλα μέλη της πολιτικής ηγεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Δημοκρατίας και Αντίστασης, στο πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE