Διάσωση δυο ατόμων από θαλάσσια περιοχή στην Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Διάσωση δυο ατόμων από θαλάσσια περιοχή στην Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ), την 30ή Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00, έλαβε πληροφορία από τη Διοίκηση Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, που αφορούσε δύο άτομα σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Κόλπου Λεμεσού.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ) «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ) της Αστυνομίας για διεξαγωγή επιχείρησης Ε-Δ.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από Ε/Π της ΜΑΕΠ, παραδόθηκαν στις 12:00μ. σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE