Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της LILYANA TSVETANOVA, 15 ετών, από την Βουλγαρία, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου 2023.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μακριά, καστανά, ίσια μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρη φανέλα, με το λογότυπο «ΝΙΚΕ», μαύρο τζιν παντελόνι και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.