Xτύπησαν και τον αδερφό του 13χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε - Ξεσπά ξανά ο πατέρας τους: «Τον μούνταραν, τον έδεραν, τον πήρα νοσοκομείο»

Xτύπησαν και τον αδερφό του 13χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε - Ξεσπά ξανά ο πατέρας τους: «Τον μούνταραν, τον έδεραν, τον πήρα νοσοκομείο»

Ξέσπασε ξανά ο πατέρας του 13χρονου μαθητή, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε σε Γυμνάσιο της Επαρχίας Λευκωσίας, από μερίδα μαθητών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι χτύπησαν και τον δεύτερο γιο του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», τα παιδιά έχουν άλλα 7 αδέλφια και από την περασμένη Τρίτη δέχονται επιθέσεις από τους συμμαθητές τους.

«Τον μούνταραν, τον έδεραν. Τον πήρα νοσοκομείο, δώσαμε καταθέσεις. Χθες κτύπησαν και τον άλλο γιο μου. Σήμερα πρωί πρωί του είπαν ότι το μεσημέρι θα τον δέρουν πάλι», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας, τονίζοντας παράλληλα ότι επικοινωνεί τόσο με το Υπουργείο Παιδείας, όσο και με την Αστυνομία.
Λυγίζοντας στον αέρα της εκπομπής, ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα πάει να πιάσει σήμερα ζωντανά ή πεθαμένα τα παιδιά του απ’ το σχολείο.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι η Διεύθυνση του σχολείου δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς το περιστατικό σημειώθηκε εκτός σχολικού χώρου.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE