ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», τα παιδιά έχουν άλλα 7 αδέλφια και από την περασμένη Τρίτη δέχονται επιθέσεις από τους συμμαθητές τους.
«Τον μούνταραν, τον έδεραν. Τον πήρα νοσοκομείο, δώσαμε καταθέσεις. Χθες κτύπησαν και τον άλλο γιο μου. Σήμερα πρωί πρωί του είπαν ότι το μεσημέρι θα τον δέρουν πάλι», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας, τονίζοντας παράλληλα ότι επικοινωνεί τόσο με το Υπουργείο Παιδείας, όσο και με την Αστυνομία.
Λυγίζοντας στον αέρα της εκπομπής, ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα πάει να πιάσει σήμερα ζωντανά ή πεθαμένα τα παιδιά του απ’ το σχολείο.
Την ίδια ώρα σημείωσε ότι η Διεύθυνση του σχολείου δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς το περιστατικό σημειώθηκε εκτός σχολικού χώρου.
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις