Νέα υπόθεση revenge porn στην Ελλάδα με θύμα 17χρονη μαθήτρια

Νέα υπόθεση revenge porn στην Ελλάδα με θύμα 17χρονη μαθήτρια

Μία νέα υπόθεση revenge porn ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές στην Εύβοια με θύμα μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το απόγευμα της Τετάρτης (27/9), η μαθήτρια απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε ότι ένας 21χρονος την βρίζει άσχημα και την απειλεί ότι θα ανεβάσει στο Facebook μία προκλητική φωτογραφία της.

Όπως εξήγησε η 17χρονη μαθήτρια, γνώρισε τον 21χρονο στις αρχές του περασμένου Ιουνίου και σε επικοινωνία που είχαν τότε μέσω Facebook του είχε αποστείλει μία φωτογραφία με προσωπικές της στιγμές.

Με την έγκληση που κατέθεσε σε βάρος του, η κοπέλα τον κατηγορεί για εκδικητική πορνογραφία, εξύβριση και απειλή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων

LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE