Εικόνες καταστροφής στον Βόλο: Πλημμύρισε και πάλι το νοσοκομείο - Βίντεο

Εικόνες καταστροφής στον Βόλο: Πλημμύρισε και πάλι το νοσοκομείο - Βίντεο

Στο έλεος της κακοκαιρίας Elias η πόλη του Βόλου, οι κάτοικοι του οποίου περνούν εφιαλτικές στιγμές και ώρες αγωνίας, ενώ εκατοντάδες είναι οι εγκλωβισμένοι, με την Πυροσβεστική να έχει λάβει 800 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί ξανά σε ποτάμια, σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει και ορμητικοί χείμαρροι καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες καθώς η έντονη βροχόπτωση θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα έως το πρωί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Την ίδια στιγμή πρωτοφανείς εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου κάνουν για ακόμη μια φορά τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται πλημμυρισμένοι διάδρομοι και αίθουσες του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου, και μάλιστα λίγες εβδομάδες αφότου είχε πλημμυρίσει η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μέχρι στιγμής έχουν πλημμυρίσει το υπόγειο αλλά και η τραπεζαρία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE