ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν - Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πράκτορα του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν - Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πράκτορα του Λευκού Οίκου

Ο σκύλος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δάγκωσε άλλο ένα μέλος των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου.

Οπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Μυστικών Υπηρεσιών, Στίβεν Κόπεκ, ο Κομάντερ, όπως ονομάζεται ο δύο χρόνων γερμανικός ποιμενικός, δάγκωσε τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στον Λευκό Οίκο και είναι καλά.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κομάντερ επιτίθεται σε μέλος των μυστικών υπηρεσιών. Στο παρελθόν έχει δαγκώσει κι άλλους άνδρες – με έναν από αυτούς να καταλήγει στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο χέρι και στον μηρό.

Μάλιστα, ο Μέιτζορ, ένα από τα σκυλιά του Μπάιντεν, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο, λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των ΗΠΑ, μετά από ανάλογο συμβάν με μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.