Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Τι κατέκαψε - Δείτε εικόνα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Τι κατέκαψε - Δείτε εικόνα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Δασών μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Λόφου στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Δασών, Γιώργο Κωνσταντίνου στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις για κατάσβεση της φωτιάς ενώ στη μάχη ρίχθηκαν και 2 πτητικά μέσα.

ΝΕΟΤΕΡH EΝΗΜΕΡΩΣΗ (15:37):

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, για την πυρκαγιά ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Υπαίθρου Λεμεσού, ένα απο Τμήμα Δασών ως επίσης μία Φ.Μ.Π και πεζοπόρο από Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου ενώ έγιναν επίσης μεμονωμένες ρίψεις από δύο αεροσκάφη πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκστασης περίπου δύο δεκαρίων και είναι υπό πλήρη έλεγχο. Τα αίτια διερευνώνται. Αξιολογείται ότι ξεκινήσε από την άκρη δρόμου.

Δείτε εικόνα που δημοσίευσε η Atlas Fireteam:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE