Κεντρικές: Χειροπέδες σε δύο κατάδικους για ναρκωτικά - Βρήκαν κινητά και ακουστικά στο κελί του ενός

Κεντρικές: Χειροπέδες σε δύο κατάδικους για ναρκωτικά - Βρήκαν κινητά και ακουστικά στο κελί του ενός

Χειροπέδες σε δύο κατάδικους που εκτίουν ποινές φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές προχώρησε η ΥΚΑΝ Λευκωσίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι κατά τη διερεύνηση υπόθεσης ναρκωτικών για την οποία έγινα ακόμα δύο συλλήψερις στις 20 Σεπτεμβρίου, προέκυψε μαρτυρία κατά δύο κατάδικων, ηλικίας 26 και 32 ετών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σημειώνεται ότι μετά από έρευνα, στο κελί του 32χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και δύο ζευγάρια ακουστικά.

Οι δύο κατάδικοι θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έγιναν ακόμα δύο συλλήψεις στις 20 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για άντρα ηλικίας 39 ετών και γυναίκα 34 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τονεντοποισμό και κατάσχεση 1,574 γραμμαρίων κάνναβης και 510 γραμμαρίων κοκαΐνης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE