Κεντρικές: Χειροπέδες σε δύο κατάδικους για ναρκωτικά - Βρήκαν κινητά και ακουστικά στο κελί του ενός

Κεντρικές: Χειροπέδες σε δύο κατάδικους για ναρκωτικά - Βρήκαν κινητά και ακουστικά στο κελί του ενός

Χειροπέδες σε δύο κατάδικους που εκτίουν ποινές φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές προχώρησε η ΥΚΑΝ Λευκωσίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι κατά τη διερεύνηση υπόθεσης ναρκωτικών για την οποία έγινα ακόμα δύο συλλήψερις στις 20 Σεπτεμβρίου, προέκυψε μαρτυρία κατά δύο κατάδικων, ηλικίας 26 και 32 ετών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σημειώνεται ότι μετά από έρευνα, στο κελί του 32χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και δύο ζευγάρια ακουστικά.

Οι δύο κατάδικοι θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έγιναν ακόμα δύο συλλήψεις στις 20 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για άντρα ηλικίας 39 ετών και γυναίκα 34 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τονεντοποισμό και κατάσχεση 1,574 γραμμαρίων κάνναβης και 510 γραμμαρίων κοκαΐνης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE