Ανατροπή για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη - Άλλαξε απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή ο 31χρονος

Ανατροπή για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη - Άλλαξε απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή ο 31χρονος

Την ενοχή του για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη παραδέχθηκε ο 31χρονος,που διαπράχθηκε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου του 2022, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη δικάσιμο απάντησε μη παραδοχή στις επτά κατηγορίες, καθώς είχε περιληφθεί και απόπειρα φόνου σε βάρος του 6χρονου - τότε - παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σημερινή (27/09) δικάσιμο, έγινε τροποποίηση του κατηγορητηρίου και αφαιρέθηκε η απόπειρα φόνου εναντίον του παιδιού, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες.

Μετά την σημερινή εξέλιξη, ορίστηκε η νέα δικαστική διαδικασία η οποία θα κινηθεί πλέον με γοργούς ρυθμούς για γεγονότα και ανακοίνωση της ποινής, την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου.


Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 04 Δεκεμβρίου του 2022 , όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.