Μπούκαρε σε σπίτια και έκλεψε χιλιάδες ευρώ - Καταζητείται 24χρονος

Μπούκαρε σε σπίτια και έκλεψε χιλιάδες ευρώ - Καταζητείται 24χρονος

Ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών στην Πάφο που διαπράχτηκαν εντός Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε από 35χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 2.120 ευρώ.

Επίσης, στις 25 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε από 58χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι το προηγούμενο βράδυ διαρρήχθηκε η κατοικία της και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 24χρονου κατοίκου Πάφου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE