Άφησαν έξω από το πλοίο για Κρήτη μητέρα με δυο παιδιά γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της

Άφησαν έξω από το πλοίο για Κρήτη μητέρα με δυο παιδιά γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της

Μια απίστευτη περιπέτεια ζουν τα μέλη μιας οικογένειας από την Κρήτη που βρέθηκαν στην Αθήνα και επιχείρησαν μέσω του πλοίου της γραμμής να γυρίσουν στο σπίτι τους αλλά «κόλλησαν» στο γεγονός πως δεν είχαν μαζί τους ούτε διαβατήρια ούτε βιβλιάρια υγείας.

Η γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, μια κηδεία συγκεκριμένα, και το βράδυ της Δευτέρας πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.

Στην είσοδο του καραβιού στο λιμάνι του Πειραιά, δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της και απαίτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας.

Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη επικαλέστηκαν οι λιμενικοί το γράμμα του νόμου!

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE