Επιβεβαίωση ThemaOnline: Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα η Δόξα Κωμοδρόμου

Επιβεβαίωση ThemaOnline: Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα η Δόξα Κωμοδρόμου

Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα αποτελεί κι επίσημα η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Δόξα Κωμοδρόμου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline από την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ακρίβεια +3 μέτωπα που αναμένουν Προεδρική παρέμβαση

Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η κ. Κωμοδρόμου μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις υπερωρίες υπέβαλε την παραίτησή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία και έγινε αποδεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τη Δόξα Κωμοδρόμου - Αποχωρεί ή παύεται από τα καθηκόντά της - Στο χέρι του Προέδρου η απόφαση

Αυτούσια η ανακοίνωση της Προεδρίας:

Υπέβαλε σήμερα την παραίτηση της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Δόξα Κωμοδρόμου.

Η παραίτηση της κας Κωμοδρόμου έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE