Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιογραφική σελίδα στην Ινδία, την Indiatimes, ο Φειδίας μοιράστηκε ένα βίντεο με τίτλο «Πώς να μπεις κρυφά στο Ινδικό μετρό», το οποίο έγινε γρήγορα Viral.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του BMRCL, Anjum Parwez, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, δηλώνοντας: "Έχω δει το βίντεο που ένας άντρας μπαίνει στην πλατφόρμα χωρίς εισιτήριο και ταξιδεύει με το μετρό. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή. Ζήτησα να διωχθεί ποινικά»
Το βίντεο προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στα social media.
Κάποιοι βρήκαν το βίντεο χιουμοριστικό, ενώ πολλοί άλλοι τον επέκριναν.
Ένας επιβάτης σχολίασε: "Είναι απολύτως λάθος και ανήθικο. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό για περιεχόμενο."
Ορισμένα άτομα έκαναν tag την αστυνομία, προτρέποντάς τους να αναλάβουν δράση κατά του Φειδία, ενώ προέκυψαν υποψίες ότι ολόκληρο το επεισόδιο μπορεί να είχε σκηνοθετηθεί με μοναδικό σκοπό να κερδίσει περισσότερες «προβολές» στο κανάλι του.