Επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη και συγκάλεσε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Πότε θα γίνει

Επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη και συγκάλεσε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Πότε θα γίνει

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε με την επιστροφή του στην Κύπρο από την Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένεται να ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών, καθώς και για τις προσπάθειες Ειδικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE