Έκλεβε χρήματα από δωμάτια ξενοδοχείου - Στο κελί 20χρονος υπάλληλος

Έκλεβε χρήματα από δωμάτια ξενοδοχείου - Στο κελί 20χρονος υπάλληλος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από δωμάτια στο ξενοδοχείο της Πάφου, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τις ημερομηνίες 8, 18 και 20 Σεπτεμβρίου, καταγγέλθηκε από τρεις διαφορετικούς ένοικους του ξενοδοχείου ότι κλάπηκαν από τα δωμάτια τους διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τις επισκέψεις της Αστυνομίας στη σκηνή δεν εντοπίστηκαν παραβιάσεις θυρών ή παραθύρων.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου υπαλλήλου του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την οποία φέρεται να προχωρούσε στην κλοπή των χρηματικών ποσών εισερχόμενος στα δωμάτια με κλειδί πασπαρτού.

Ακολούθως συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE