Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να χάσω 50 κιλά»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να χάσω 50 κιλά»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια με πολύ όμορφη φωνή και τραγούδια που έχουν γίνει και επιτυχίες μέσα σε αυτά τα χρόνια. Η Ελεωνόρα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Vita και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Ιωάννου.

Η ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών, για το μπούλινγκ που έχει βιώσει, αλλά και για τις απώλειες που της στοίχησαν.

Τι είπε για την απώλεια των 50 κιλών; Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE