Άκουσε θόρυβο την ώρα που κοιμόταν που ομοίαζε με πυροβολισμό - Διαπίστωσε ότι στο τζάμι της πόρτας υπήρχε μια τρύπα

Άκουσε θόρυβο την ώρα που κοιμόταν που ομοίαζε με πυροβολισμό - Διαπίστωσε ότι στο τζάμι της πόρτας υπήρχε μια τρύπα

Υπόθεση πρόκλησης ζημιάς σε σπίτι 64χρονου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Δεν αποκλείεται η ζημιά να προκλήθηκε από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, 64χρονος κατήγγειλε ότι ενώ κοιμόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Συλά, άκουσε θόρυβο που ομοίαζε με πυροβολισμό. Διαπίστωσε ότι σε τζάμι πόρτας της κατοικίας του υπήρχε μια τρύπα, η οποία έμοιαζε να είχε προκληθεί από πυροβολισμό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου για έρευνες, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να εντοπιστεί κάλυκας ή οποιοδήποτε στοιχείο που να δείχνει κατά πόσο η τρύπα στο γυαλί προκλήθηκε από πυροβολισμό ή όχι.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.