Τούνη - Αλεξάνδρου: Σήμερα η βάφτιση του μικρού «νουνίτο» - Αυτοί οι Κύπριοι είναι καλεσμένοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούνη - Αλεξάνδρου: Σήμερα η βάφτιση του μικρού «νουνίτο» - Αυτοί οι Κύπριοι είναι καλεσμένοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούνη και Αλεξάνδρου βαφτίζουν σήμερα (22/09) τον μονάκριβο γιο τους.

Ο μικρός νουνίτο θα πάρει το όνομα Πάρης, σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast @Star η οποία παρουσίασε αποκλειστικά το προσκλητήριο της βάφτισης.

Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης, τρέχουν από χθες το βράδυ με τις τελευταίες προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιού τους.

 

 

 

 

 

Νονοί θα είναι ο Γιώργος Μανίκας, κολλητός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κολλητή της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη, με την οποία ήδη ξεκίνησαν να βάφονται και να προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή μέρα. 

Δείτε βίντεο: 

 

 

 

 

Στη βάφτιση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ορισμένοι Κύπριοι.

Ο λόγος για τον στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη, τον σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη και την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τόσο ο Νικόλας Ιωαννίδης όσο και ο Ανδρέας Ζαννετίδης, πήγαν ήδη Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση του μικρού νουνίτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE