Σκύλοι επιτέθηκαν σε 63χρονη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Τραυματίστηκε και το κατοικίδιό της

Σκύλοι επιτέθηκαν σε 63χρονη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Τραυματίστηκε και το κατοικίδιό της

Επίθεση από σκύλους δέχθηκε χθες Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 63χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης, η 63χρονη πήγε βόλτα τον σκύλο της όταν, δέχθηκε επίθεση από δύο άλλους σκύλους.

Η 63χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κάταγμα στο πόδι, λόγω της επίθεσης. Σημειώνεται ότι, από την επίθεση τραυματίστηκε και το κατοικίδιό της.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.