Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος και προκλήθηκε πυρκαγιά σε αποθήκη

Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος και προκλήθηκε πυρκαγιά σε αποθήκη

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα (22/9) στην Πάφο σε ξύλινη αποθήκη εφαπτόμενη σε ιδιωτική κατοικία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου.

Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην αποθήκη και στον εξοπλισμό της, όπως επίσης και εξωτερικά στην οικία.

Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε κανείς και πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE