Δεν πρόλαβε να χωρίσει και λένε ότι παντρεύεται η πιο σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και λένε ότι παντρεύεται η πιο σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ήταν ζευγάρι με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά με τον οποίο χώρισε πριν από 6 περίπου μήνες, όμως δεν άργησε να ερωτευτεί ξανά, παράφορα αυτή τη φορά, γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο περνά το καλοκαίρι κάνοντας ακόμα και σχέδια γάμου

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που πέρασε ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της αφού ήταν μαζί με τον Σπυράγγελο Λυκούδη στην Κεφαλονιά.

 Δεύτερη πατρίδα της είναι πλέον το νησί από όπου κατάγεται ο σύντροφός της. Η τραγουδίστρια έκανε τις βουτιές της και απόλαυσε τα όμορφα μέρη του νησιού.Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» την απαθανάτισε στην παραλία Μακρύς Γιαλός να κάνει τις βουτιές της.

 Το ζευγάρι είναι αχώριστο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι σύντομα θα φάμε κουφέτα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE