Αναστάτωση στις Κεντρικές Φυλακές - Κατάδικος επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του - Ζητά ενημέρωση ο Σύνδεσμος Φυλακισμένων  

Αναστάτωση στις Κεντρικές Φυλακές - Κατάδικος επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του - Ζητά ενημέρωση ο Σύνδεσμος Φυλακισμένων   

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μετά από πληροφορία ότι κατάδικος επιχείρησε χθες Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 να βάλει τέρμα στη ζωή του, ενώ βρισκόταν στην Πτέρυγα όπου κρατείται. 

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγκρατούμενων του και πραγματοποίησαν μη προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο χώρο του σωφρονιστικού ιδρύματος. 

Σε σχετική επιστολή προς την Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, ο Σύνδεσμος ζητά ενημέρωση για τα γεγονότα και για τις ενέργειες που έγιναν σε σχέση με διερεύνηση του περιστατικού.

Δείτε την επιστολή:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE