Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του του 43χρονου Γιώργου Κολιά

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του του 43χρονου Γιώργου Κολιά

Η νενομισμένη νεκροτομή του 43χρονου μουσικού, Γιώργου Κολιά ο οποίος «έσβησε» τη Δευτέρα (18/09) ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 43χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος τραγουδοποιός εντοπίστηκε νεκρός σε καναπέ στο υπόγειο της οικίας του στην Αγία Φύλα το μεσημέρι της Δευτέρας (18/09).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή (15/09).

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE