Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του του 43χρονου Γιώργου Κολιά

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του του 43χρονου Γιώργου Κολιά

Η νενομισμένη νεκροτομή του 43χρονου μουσικού, Γιώργου Κολιά ο οποίος «έσβησε» τη Δευτέρα (18/09) ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 43χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος τραγουδοποιός εντοπίστηκε νεκρός σε καναπέ στο υπόγειο της οικίας του στην Αγία Φύλα το μεσημέρι της Δευτέρας (18/09).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή (15/09).

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE