Δεν έγινε τελικά η συνάντηση Γκουτέρες-Ερντογάν - Ο λόγος

Δεν έγινε τελικά η συνάντηση Γκουτέρες-Ερντογάν - Ο λόγος

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία θα γινόταν μετά την ομιλία του κ. Ερντογάν στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Ηνωμένα Έθνη φαίνεται να επικαλέστηκαν λόγους προγραμματισμού για τη μη πραγματοποίηση της συνάντησης.

Υπενθυμίζεται πως, χθες κατά την ομιλία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΟΗΕ αναφορικά με το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE