Άκουσε την ποινή του 32χρονος στη Λευκωσία που πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος με 258 χιλιόμετρα

Άκουσε την ποινή του 32χρονος στη Λευκωσία που πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος με 258 χιλιόμετρα

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών και έξι βαθμούς ποινής, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 32χρονο, ο οποίος είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 8ης Σεπτεμβρίου 2022, μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τα Λατσιά, ανέκοψαν αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 258 χιλιομέτρων την ώρα.

Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν ο 32χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοόλης, με μικρότερη τελική ένδειξη 48μg%, αντί 22μg%.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέτασε την υπόθεση, αποφάσισε όπως επιβάλει στον 32χρονο, ποινή φυλάκισης τριών μηνών και έξι βαθμούς ποινής, για το αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας, καθώς και ποινή φυλάκισης 20 ημερών, για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Οι δύο ποινές συντρέχουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE