Φονικό Δεκέλειας: Το αντικείμενο της λογομαχίας έκανε τον 21χρονο να μαχαιρώσει την 46χρονη μάνα…

Φονικό Δεκέλειας: Το αντικείμενο της λογομαχίας έκανε τον 21χρονο να μαχαιρώσει την 46χρονη μάνα…

Μια έντονη λογομαχία με την μητέρα του ήταν αυτό που «όπλισε» το χέρι του… Ο λόγος για τον 21χρονο Σύριο, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι κατά της 46χρονης μητέρας του και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 12:30.

Ο 21χρονος και η 46χρονη μητέρα του είχαν έντονη λογομαχία (για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους) που ξέφυγε.

Τότε ο μητροκτόνος πήρε το μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την μάνα του. Αμέσως μετά τη φονική επίθεση τράπηκε σε φυγή. Αυτή τη στιγμή καταζητείται.

Η οικογένεια διαμένει μόνιμα στην Κύπρο εδώ και 17 χρόνια, αφού ήρθαν στο νησί μας ως πολιτικοί πρόσφυγες το 1998, όταν ο δράστης ήταν τεσσάρων χρονών, δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγριο φονικό - Νεαρός έσφαξε την μάνα του και εξαφανίστηκε

 

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE