Ελεύθερος με όρους 36χρονος για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Ελεύθερος με όρους 36χρονος για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε την Τρίτη 36χρονος ο οποίος καταζητείτο και εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος παρουσιάστηκε την Τρίτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και η διαδικασία συνεχίζεται για σκοπούς γεγονότων και ποινής. Το Δικαστήριο Πάφου διέταξε επίσης, όπως ο 36χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διεπράχθη το 2015 όταν ο συλληφθείς φέρεται να προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ενός προσώπου στη Γεροσκήπου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE